Friday, September 3

mallusjokelainen bastardi

Mallusjokelainen bastardiJotkut sen jo tietävätkin; olen ottamassa kissan kotiini. Se siitä vannomisesta sitten. Saa nähdä onnistunko aiempia asuintovereitani paremmin huolehtimaan siitä, ettei eläin ruiki pitkin paikkoja.

(Tuikun puolustukseksi on tosin sanottava, että tiheät muutot, elinympäristön jatkuvat vaihdokset ja lapsuus navetassa saisivat minutkin protestoimaan.)

Mutta mikä naaraskissalle nimeksi? Ehdotuksia kaivataan. Tähän mennessä huomioituja ovat


  • Magdaleena

  • Mataleena

  • Kirsi-Jeesus (Jori tykkää että Jeesus on rakkauden universaali nimi. Kyllä Jori on sitten tyhmä.)
mutta onhan nelitavuinen nimi aika pitkä. Toisaalta en kyllä varmasti ryhdy kutsumaan sitä Mirriksi, Kisuksi tai Misuksi. Eläin ei tosin tule ihan vielä, koska se on vasta kahdeksanviikkoinen - kuvassa itseasiassa vielä kaksi viikkoa nuorempi.

Vanhan lokini vamma tunnistettiin: jostain syystä sivu toimii nykyään .htm -päätteellä. En tiedä mikä tämän muutoksen syynä on. Se on kai omia aikojaan päättänyt, että...

...enpä taida enää tuota l-kirjainta lukea, kun en sen ulkomuodosta tykkää. On se aika vinon näköinen kirjain, ja sitäpaitsi ruman kuuloinenkin vielä. Lllll. Lllll. Kuunnelkaa nyt sitä. Ei yhtään sorahda se samalla tavoin kuin r. Perrrkele.

Valitettavasti tilanne ei vielä tästä parane: joko kadonnut l-kirjain on palautettava tai kaikki lokiin johtavat linkit pitää muuttaa. Eihän tästä muuten tule mitään.