Wednesday, November 17

muumeista

Ville "Burger" Vuorela kommentoi roolipelaajien keskustelurähmässä osoittamaa tietämättömyyttä ja kertakaikkisen mielikuvituksetonta idiotismia; kuinka voi olla, että ensimmäinen (ja monilla ilmeisesti ainoa) ajatus muumiropesta on D&D-mättöseikkailua?

Ideana muumiropellus on aivan nerokkaan ihana. Mutta kaikkien nettitestien hengessä on nyt kysyttävä, että mikä Muumilaakson ötökkä itse olisit? Pelkään pahoin, että en kauheasti muistuta lapsuusvuosieni ihannetta Nuuskamuikkusta; olen muuttunut Hemuliksi. Mutta kaikki on hyvin niin kauan kun en tunne olevani Vilijonkka.

Ja kaikki ne, jotka saavat näistä nimistä päähänsä vain pastellinvärisiä suurisilmäisiä animehahmoja voivatkin heti painella kirjastoon ja lainata sieltä kaikki muumikirjat.

lisäys
Ajattelin korjata kirjoituserheeni - mutta sitten tuumasin, että oikeastaan "keskustelurähmä" kuvaa kyseistä nettikommunikaatiota vallan erinomaisesti.

Vielä tiedoksi armollisille lukijoille: kommentointimahdollisuus on päällä. Eikä vaadi rekisteröitymistä - sieltä löytyy kyllä pieni sininen linkki joka johdattaa kommentoimaan anonyymisti.

Anonymous sanoi...

No, kertoo nyt! Mikä ötö olet?

-Lin

Anonymous sanoi...

Haluaisin olla Myy. Taidan olla Hemuli.

/Eve

Anonymous sanoi...

Minussakin taitaa olla vähän Hemulin vikaa. Mieluusti olisin Muumipeikko ja muistaisin haaveilla vapaudesta, seikkailuista ja Mamman mustaherukkamehusta. Hyvä kombo.

Anonymous sanoi...

(Ja koska sormi on aivoja nopeampi, todetaan näin ihan erillisessä kommentissa että se oli Moira kun puhui.)

Anonymous sanoi...

Nuuskamuikkunen. Puolivuosittainen vaelluspakko, muusikkous ja telttaelämä kunniaan. Hyvää seuraa ei tietenkään toki vieroksuta (ennen kuin se alkaa kyllästyttää).

Toisaalta taidan kyllä puhua ihan liikaa.

-innA

Anonymous sanoi...

Nyyti. Olis Muumipeikko, jos vois.

Kristiina