Thursday, September 23

mastermind?

Eiliset tutustumisbileet jatkuivat savuisessa baarissa pitkälle yli puolenyön. Aamulla sain raittiuteni palkaksi jyskyttävän päänsäryn. Olo oli kuin pahimmassa krapulassa. Johtui varmaan tupakansavusta. Lakipykälistä ei nimittäin olla konservatoriolaisten vakiobaarissa kauhean tarkkoja.

Heräsin siis aamukuudelta janoon, päänsärkyyn ja pahoinvointiin. Taidan mieluummin viettää iltoja sointuanalyysin parissa jos sosiaalisen elämän hinta on näin epämiellyttävä.

Raahauduin konservatoriolle jo kahdeksaksi - ei ollut parempaakaan tekemistä - ja tein vapaan säestyksen läksyni. Tunti oli kymmeneltä, ja vastoin kaikkia odotuksia sain kehuja edistymisestäni vaikken ole harjoitellut yli viikkoon laisinkaan.

Vielä on jäljellä säveltapailun kaksoistunti, jolta lintsaisin jos kehtaisin. Säveltapailussa käydään läpi asioita jotka olen osannut jo pitkään - lauletaan intervalleja ja tehdään helppoja diktaatteja. Tunnilla istuminen on turhauttavan tylsää, mutta on siitäkin merkintä saatava. Voi olla - toivottavasti - että kurssin loppupuolella tulee mukaan jotain uutta ja/tai vaikeaa.

Laa-laa-laulelua odotellessa tein luonnetestin:

Myers-Briggs-Jung Test Results
Introverted (I) 65.63%Extroverted (E) 34.38%
Intuitive (N) 57.14%Sensing (S) 42.86%
Thinking (T) 83.87%Feeling (F) 16.13%
Judging (J) 69.7%Perceiving (P) 30.3%

INTJ - "Mastermind". Introverted intellectual with a preference for finding certainty. A builder of systems and the applier of theoretical models. 2.1% of total population.