Friday, September 24

iloa, riemua ja turistioppaita

Eilisilta muuttui kertaheitolla paremmaksi kun lähdin käymään Jorin äidin luona - rouva Virtanen nimittäin lupasi lainata minulle polkupyörää siksi aikaa kunnes saan omani korjattua. Kolmituntisen kahvinjuonnin jälkeen pyöräilin kotiin uskomattoman hyvällä tuulella.

Postilaatikosta oli tipahtanut muutama laskun näköinen kirje. Ehdin jo kauhistua nähdessäni Hesarin kirjekuoren - muutama lehti on yhä maksamatta. Karhukirjeen sijasta kuoressa olikin tarjous tilata lisää lehteä, entistäkin halvemmalla. Huvitti kummasti: en ole edellisiäkään maksanut, ja nyt haluavat että tilaan lisää...

Kokkolan kaupunki puolestaan lähetti valtaisan nivaskan turistioppaita; oli karttaa, lehtistä, tietoa museoista ja liikuntamahdollisuuksista. Suorastaan lapsellisen riemun vallassa luin läpi kaikki mainoslehtiset ja iloitsin urheiluhallista, jossa - liikuntaharrastukseni aktiivisuuden tuntien - en varmasti tule koskaan käymään.

Ulkona sataa. Taidan lähteä kotiin, mutta voi iloa ja riemua! Kun on polkupyörä, matka joutuu nopeammin enkä siis kastu läpimäräksi.

Bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle

-Queen: Bicycle Race