Friday, August 27

mikään ei toimi

Epäonnen putki jatkuu: lähdin illalla jouhikkotunnille ja palatessani havaitsin että avaimia ei löydy mistään. Ne olivat ilmeisesti jääneet kämpän sisäpuolelle. Toiset avaimet ovat Annin mukana etelässä eikä isännöitsijä avaisi minulle ovia edes siitä kolmenkympin maksusta, koska en virallisesti ole asukas.

Kuvittelin jo rattoisaa puistonpenkkiyötä kun oivalsin, että kaupungissa on yksi henkilö jonka tunnen ja jolta voin näinollen pyytää yösijaa. Ryntäsin konservatoriolle katsomaan onko infotiski auki, koska jos oikein säälittävästi kerjäisin niin saisin käyttää puhelinta. Omassa kännykässä kun ei ole puheaikaa.

Satu naureskeli onnettomuudelleni ja tarjosi lattiapaikan yksiöstään - joka sattumalta on juuri samassa talossa mistä alunperin katselin kämppää itselleni. Jätin paikan vuokraamatta koska pesukoneen käyttö maksoi 5 euroa/kerta.

Anni soitti ja kertoi, että on tulossa takaisin Kokkolaan vasta sunnuntaina eikä perjantaina kuten oli tarkoitus. Raportoin avainongelmani - asia ratkaistiin päättämällä että Anni lähettää avaimensa matkahuollon bussilla Kokkolaan. Paha vaan, että nyt Anni ei ole soittanut ja kertonut ovatko avaimet tosiaan matkalla ja jos ovat, milloin ne ovat perillä. Jos huonosti käy, ne saapuvat vasta huomisaamuna.

Aamulla rämmin teorian tasokokeeseen ja jouhikkotunnille. Opettaja oli pitänyt meille epähuomiossa liikaa oppitunteja, joten kurssi loppui aika töksähtäen. Tunnilta ravasin ruokalaan ja sain eteeni surkeimman lätyn joka kuunaan on pizzan nimeä kantanut. Noukin kaksisenttisen kuivan taikinapohjan päältä ne kaikki viisi palanutta jahelihamurua sekä muutaman juustoraasteen jämän ja heitin loput menemään.

Tietokoneen äärellä havaitsin että killeri.netin lokini etusivu on ryhtynyt lakkoon. Tieto osoitteenmuutoksesta ei välity kun sivu ei lataudu. En tiedä missä vika on, enkä saa sitä ilman ftp:tä selville. Rasittaa.

Että voi olla vaikeata tämä elämä.



Lisäys

Näköjään voi mennä vielä huonommin. Ei tule avaimia. Pääsen kämppään seuraavan kerran sunnuntaina. Jos olisi kolmetoista euroa ylimääräistä niin sitten saisin avaimet huomenna iltapäivällä, mutta ei ole.

Ei niin että yhtään vituttaisi.