Thursday, March 18

kipeää

Ne tanssivat.Lopputyön toteutukseen puolitoista viikkoa. Ikinä ei ole hermostuttanut, ei.

Eilinen meni mukavasti voidessa pahoin. Tappovatsatauti esti lähtemästä Keskukselle ja aiheutti nolon tilanteen: olin pyytänyt Annia, Reksiä ja Sivaria katsomaan kirkkoa jossa lopputyöni teen. Kuumehoureissani unohdin koko jutun. Reissusta ei sitten tullut mitään. Yhtä lailla unohdin esitelmän joka piti torstaiksi tehdä. Muistin sen yöllä herättyäni Annin puhelimen ääneen. Painelin Keskuksel1e ennen kahdeksaa aamulla tekemään töitä.

Yhdeksän aikaan selvisi, että olin onnistunut valitsemaan saman aiheen kuin Laulaja. Vaihdoin omaa aihettani lennosta ja kasasin uuden esitelmän tunnissa. Ihme kyllä, onnistuin puhumaa melkein täyttä asiaa koko sen 45 minuuttia jonka tunti kesti.

Turhautuminen yhtyesoittoon johti minut harjoittelemaan ylimääräisiä kappaleita joita voisi esittää. Tiistain kummallisin päähänpisto oli kokeilla tangoa. En ole vielä ihan varma että haluanko ihan tosissani esittää sitä - pystyn kyllä laulamaan sen kohtalaisen hyvin, mutta se kuulostaa turhan paljon tangomarkkinakamalta. Päätöksenteko ei helpotu kun ainoa palaute jota saan on "emmäätiiä" ja "ihan kiva".