Sunday, January 18

mikä unirytmi?

Tuuba. Sitä itseään.En mennyt perjantaina kouluun. Univelat iskivät kunnolla enkä päässyt ylös sängystä ennen kuin Laura soitti kyselläkseen apua Pelargirin Ympyrän pukunsa suhteen. Loppupäivän olisin muuten kirjoittanut, mutta piti siivota kämppä ja sen jälkeen viihdyttää Annin kylään tulleita vanhempia. Se siitä työnteosta sitten.

Myöhään illalla pääsin lopulta koneen ääreen ja jatkoin sitten yhtä soittoa aamukahdeksaan. En minä mitään unta tarvitse. Aamupäivällä nukkumisesta ei tullut lasta eikä paskaa kun puhelin soi tunnin välein. Mikä sihteeri minä olen kun koko ajan kysellään mitä kautta tavoittaa ihmisiä joista asun yli neljänsadan kilometrin päässä? Hämmentää... ja lauantaina ärsytti.

Nyt on viimeinenkin hahmo valmis - ja jo oli aikakin. Olen selkeästi päässyt pahasti ruosteeseen, niin kauan tämä homma kesti. Arvioin tarvittavan aikamäärän rajusti pieleen kun en älynnyt ottaa huomioon sitä, etten ole kirjoittanut yhtään hahmoa pitkään aikaan. Nyt pitää enää hoitaa statistit niin voin tas nukkua yöt kuten normaalitkin ihmiset.

Ja koska en opi ikinä, eikä vatsahaavaakaan ole kehittynyt, päätin järjestää taas yhdet keksiaikailu- eli keskiviikkobileet. Persnettoa en tahdo, joten pidän nyyttärit. Sopii tulla käymään.

Kello on puoli kolme yöllä. Ehkä pitäisi mennä nukkumaan.