Saturday, November 8

netti addiktoi

Tänään kuvassa g-avain koska en jaksa etsiä netistä soittimia.Näin unta, että palatessani Helsinkiin Viikinkipitoja varten koko Fennian kortteli ja sen lähiympäristö oli vedety maan tasalle ja rakennettu uudestaan ihan kummallisen näköiseksi. Kinopalatsi ja tutut kaupat olivat poissa, ratikkakiskot oli vedetty kulkemaan Rautatientorin kautta kaikkien bussien seassa ja liikkuminen koko alueella oli enimmäkseen kiellettyä. Harhailin ympäriinsä shokissa ja mietin kuinka tämä kaikki oli ehditty tehdä sen kolmen viikon aikana jonka olin ollut poissa Helsingistä.

Heräsin kummaan meluun - Anni tiskasi. Hämmästyksestä toipumiseen meni puoli tuntia. Kun lopulta pääsin ylös sängystä ja sain juotua aamukahvin, aloimme käydä läpi Pelargirin Ympyrän materiaalia. Ne juonikuviot ovat kyllä niin kieroja etten ole vastaavaa nähnyt. Ihan oikeasti, en koskaan. Paha vaan, että kutsutuista pelaajista alle kymmenen on vaivautunut painamaan sähköpostin reply -nappia ja kertomaan onko tulossa vai ei. Susi, tämä tarkoittaa juuri sinua. Eikä Jorikaan ole tainnut vastata. Laiskoja paskoja olette.

Kun materiaalia oli käyty läpi muutama tunti Jennie tuli koputtelemaan ovelle. Hän kysyi meitä mukaan Keskukselle leikkaamaan vaatekankaita, katsomaan telkkaria ja oleilemaan. Mikäs siinä - Mökkikylässä ei pidä viipyä liian kauan kerrallaan tai tulee mökkihöperöksi. Ihan hyvä vaan lähteä välillä ulkoilemaan.



Sormet oikein syyhysivät päästä käsiksi näihin sivuihin jotta pääsisin tekemään niitä ehdottoman elintärkeitä parannuksia ja säätöjä. Eilen illalla en pystynyt nukahtamaan kun mietin mitä tänne pitäisi vielä laittaa ja toimiikohan nyt joka koneella ja montako kirjoitusvirhettä on ja entä jos äiti käy lukemassa ja entä josentäjosentäjos...

Olenkohan minä ihan normaali?

Myöhemmin



Anni valitti, että en saa mainita Pelargirin Ympyrää linkittämättä sitä sivuille. Joten tässä se linkki sitten on. Ja sanoi myös, että Jori on syytön. Jori on ollut hyvä ihminen ja ilmoittautunut. Mutta Susi ei ole. Häpeäisit.