Friday, January 18

Helvetillinen närvä

Sisäinen raivoateistini pyrkii taas pinnalle.

Ei niin, että maailmassa(ni) olisi tapahtunut viime viikkoina mitään poikkeuksellisen radikaalia - yksi käännytysyritys, pari uutista sieltä täältä - mutta hermo on repeämässä.

Jos joku kokee lohduttavaksi sen, että jossain on ylempi olento ja maailmalla tarkoitus, siitä vaan. Vähät minä suvivirrestä tai adventtikynttilöistä ikkunalaudalla; enemmän riepovat Kristillisdemokraatit, onneton Islamilaisen puolueen tynkä sekä aivan erityisesti Nokia Missio.

Ja ennen kaikkea riepovat ne saarnaajat, jotka aivopesevät ihmisiä uskomaan hyvin todelliseen, piruja ja perkeleitä vilisevään helvettiin. Juuri kun pääsin manaamasta nokialaisten leviämistä tähänkin kaupunkiin, törmäsin käännytettyyn tapaukseen joka oli kovin hädissään kun kieltäydyin lehtisistä. Uskoi vuorenvarmasti että jos en IHAN HETI hyväksy Jesseä, niin pian koittaa ikuinen grillikausi. Joko näin hienon näyttelijäsuorituksen, tai sitten ihmisparka tosiaan pillahti itkuun.

Ei sellaiselle haluaisi sanoa pahasti, mutta jos eivät kohteliasta kieltoa usko niin mitä muutakaan voi? (Tai no, oikeastaan haluaisin sanoa pahasti. Haluaisin myös hiukan ravistella ja huutaa korvaan, mutta en kumminkaan tee niin.)

Enkä viitsi edes sanoa mitä ajattelen niistä mulkvisteistä jotka aivopesevät tuolla tavalla lapsia ja/tai nuoria. Jos aikuiset tahtovat viettää aikaansa ihmeparantaen toisiaan, niin omapa on valintansa, mutta lasten upottaminen siihen suohon on jo vastenmielistä.

Jotta olisin suurinpiirtein tasapuolinen, voin kertoa saavani verenpaineen nousuhetkiä myös nähdessäni lehden, joka edistää huuhaata julkaisemalla horoskooppeja. Samoin vituttavat kurssit joilla meille ylistetään Steiner-pedagogiikkaa, brain gym -jumppaa sekä muita epämääräisiä opetusmetodeja - unohtamatta sitä niskakarvojen kohoamisreaktiota jonka koen kuullessani jonkun tutun luottavan homeopatiaan.

Vaan onneksi voi vapauttaa kiristyvää hermoaan komiikalla: räkäisen naurun lähde viimeisen vuorokauden aikana on ollut Pat Condell.

Anonymous sanoi...

Saavat ne raivoon tällaisen panteistis-ekumenistis-rationalistis-lepsukristitynkin! Ja ehkä vielä enemmän, kun ei tahdo kestää sitä, että muka mitenkään olisi tuollaisten laina-aivojen kanssa samaa maata. Pois mun aatteesta, ääliöt!! Ja irti viattomista!!

Et toivottavasti edes jaettu kiukku on pienempi kiukku... Nyh!

kr.

Anonymous sanoi...

Miksi sinua riepoo Suomen islamilainen puolue? Onko joku Suomen islamilaisen puolueen jäsen yrittänyt käännyttää sinua muslimiksi?

Luulen, että ei. Minusta tuntuu että käytit vain tilaisuutta hyväksesi päästäksesi mustamaalaamaan Suomen islamilaista puoluetta. Suomen islamilainen puolue ei harjoita samanlaista käännytyspolitiikkaa kuin luettelemasi kristilliset herätysliikkeet. Suomen islamilainen puolue haluaa puoluerekisteriin helpottaakseen Suomessa asuvien muslimien elämään. Kärjistyksesi on aiheeton, ja loukkaava. Minusta tuntuu että olet viettänyt liian paljon aikaa tunnetun nettirasisti Sampsa R:n seurassa.

Lupus sanoi...

Kukahan tuo Korppu on? Ainakin tuntee minut nimeltä. Aika säälittävää muuten ajatella että Islamilainen Puolue haluaisi helpottaa muhamettilaisten asiaa. Sillähän ei ole edes muslimien enemmistön tukea. Pikemminkin kyse on fundis-käännynnäisten projektista. Abdullah Tammen edellisistä poliittisista pyrkimyksistä kannattaa myös ottaa selvää, ennenkuin alkaa aukomaan päätään.