Friday, April 20

Askarrellaan-paskarrellaan

Menneiden keskiviikkojen elävöitysleikki vaatii välillä nyhväämistä. On yritettävä tehdä kolttua, neulakinnasta (epäonnistuin surkeasti), irtolettiä, lautanauhaa... ja jotta ei väkertäminen loppuisi kesken, piti mennä innostumaan ja tilata korunrakenteluaineet rukousnauhaankin.

askartelua-paskarteluaJos olisi rahaa, käyttäisin meripihkahelmiä ja kunnon hopeakalotteja. Koska olen persköyhä, käytän koeversiossa lasihelmiä ja kalotitkin ovat halvimpia mahdollisia hopeoituja rimpuloita. Jos en menetä hermojani, jos tulos näyttää yhtään miltään, ja jos viitsin joskus laittaa enemmän rahaa menemään, voin tehdä saman paremmista - ja kaksi kertaa kalliimmista - tarvikkeista.

Vaan rahanmeno ei päättynyt helmiostoksiin; piti saada työkaluja. Ostin siis pyöreät nokkapihdit, sivuleikkurin, kevyen vasaran ja samantien - kun siinä työkaluhyllyn äärellä kerran seisoin - pyöränkunnostukseen kaivatun kiintoavainsarjan. (Puolustaudun sillä että se oli loppuunmyyntihalvennuksessa. Ja tarvitsin sitä! Oikeasti!)

Nyt jos saisi vielä valmiiksi kaikki nämä keskeneräiset väsäysprojektit niin voisi joskus näyttää tuloksiakin...