Friday, February 25

ei mitään sanottavaa

Maanantaina vilahdan Helsinkiin hakemaan uuden kissan. Trekkiehenkinen The First - Försti - ei oikein sovellu kielenkäyttööni, joten kutsumanimen annan kissalle itse. Siitä taitaa tulla Kiira. Suuri Vaalea Metsästäjä

(Ne jotka tietävät asioista enemmän voivatkin odotella jännittyneenä milloin otan taas uuden eläimen ja annan sille nimeksi Juanita Consuela Rosa Maria la Vacha de la Escuerda y Lopez. Tai entä Ingrid?)

Epävakaa olotilani näkyy puhelinlaskussa. Soittelen maratonpuheluja vanhoille ystäville jotta ei tarvitsisi istua yksin hiljaa asunnossa. Kissa on hyvä seuralainen, mutta naukuminen ei kuitenkaan korvaa keskustelua. Ei korvaa puhelimessa lärpättäminenkään, mutta se ainakin johtaa ajatukset toisaalle hetkeksi.
taulukko
Eilisen esiintymisen odottamaton sivuvaikutus oli keikkapyyntö. Yleisön joukosta ilmaantui mies, joka halusi triomme Ouluun. Pitänee opetella muutama kappale lisää; kolmen biisin ohjelmistolla ei vielä parane keikkailla.

Lopun uutiskatsauksena lätkäisen tähän Sitemeter -palvelun tuottaman kävijämäärätaulukon. Hiukan hätkähdin sitä katsoessani. Ovathan nämä kävijämäärät vielä aika vaatimattomia, mutta ylpeilen silti. Epäilenpä, etten nykyistä päivitystahtia ikuisuuksiin jaksa - jossain vaiheessa alkaa se laskusuunta näkyä tilastoissakin - vaan nyt en piittaa. Hah.

(Pienestä se on ilo revittävä.)