Friday, October 15

symphoniacum

Eilen kamarimusiikkikonsertissa istuessani päätin huvikseni tehdä tähän sivuun myös konsertti- ja keikkalokin. Siitä voi sitten seurata kuinka usein istun joko esiintymässä tai kuuntelemassa muita. Se tulee sisältämään klassisten konserttien ohjelmat ja ehkä tulevaisuudessa joitakin mielipiteitäkin. Ei nyt varsin arvosteluja, mutta jos jokin kiinnittää huomioni niin saatan mainita.

Remonttimiehet paljastivat katkaisseensa asunnostani lämmityksen ja veden vahingossa. Lämpöputkia korjatessaan aiheuttivat palohälytyksen, minkä vuoksi heidän oli pakko purkaa hälytinkin saadakseen sen hiljenemään. Jälki näyttää siltä kuin purkutyö olisi tehty vasaralla.

Yksi miehenpuoli yrittä pitkälle päivään saada lämpöä takaisin päälle. En tiedä onko siinä vieläkään onnistuttu.

Kissa herätti minut ratisuttamalla jotain hampaidensa välissä. Se jokin oli kannettavan cd-soittimeni kuulokkeiden johto, jonka eläin oli purrut siististi poikki. Ensimmäinen rahallinen tappio on nyt saatu, mutta ei onneksi ollut paha. Yritin krjata tuhotyön, epäonnistuin ja ostin suosiolla uudet kuulokkeet. Teknisten myyjä kauppasi minulle samantien johdon, jolla saan liitettyä kannettavan soittimen vanhaan stereosysteemiini ja antennin (johtoineen) radiooni joka ei ole enää vuoteen löytänyt yhtään asemaa.

Oli muuten tehokas myyjä.