Wednesday, October 20

(epä)sosiaalistumista

Raivosin Enelle Maameren tarinoiden julmasta runtelusta. Keskustelumme poiki vielä yhden ehdokkaan Varpushaukan rooliin: Viggo Mortensen. Kyllähän se kävisi, kun katsoo joitakin kuvia. Mikä tahansa olisi parempi kuin se perhanan hymypoika joka roolissa nyt patsastelee. Ja onhan Mortensen selvinnyt Aragornistakin kunnialla.

Viggo Mortensen(Vanhempien koneella on hiukan hermojaraastavaa suorittaa päivityksiä: joka viides minuutti on joku kyselemässä meneekö vielä kauan.)

Kissasta tuli muuten Morwen. Ei ollut nimi listassa, mutta se vain tarttui eläimeen eikä enää lähtenyt pois. Vähän niinkuin iilimato. Nyt pikku Morwen huvittelee jahtaamalla näytöllä näkyviä liikkuvia juttuja. On tosi hauskaa.

Toinen lempijahdattava on vesihanasta valuva vesi. Kuka on kuullut kissasta joka kylvettää itsensä oma-aloitteisesti tiskialtaassa? Luulen, että Morwen on saanut paljon vaikutteita varhaislapsuutensa tutulta belgianpaimenkoiralta. Sehän on selkeästi samaa lajia: musta, karvainen, syö kaiken mikä eteen kannetaan, vonkuu jos jätetään yksin.

Yritykset olla sosiaalinen epäonnistuvat yksi toisensa jälkeen. Tämänkin päivän tapaaminen siirtyi. Täytyy näköjään hautua Kokkolassa pidempiä aikoja kerrallaan, että ihmisillä ehtii tulla ikävä. Sitten saapumistani Helsinkiin odotettaisiin kuin Kristuksen kolmatta tulemista.