Tuesday, August 10

Perkele!

Olisi pitänyt arvata että jotain menee pieleen.

Välittäjänretku ei ollut tullut soittaneeksi edelliselle vuokralaiselle vaikka olin jo kolme viikkoa sanonut että haluan muuttaa 13-15. päivä. Maanantaina sanoin asiasta taas kerran - ja välittäjä alkoi selitellä kuinka ei ole muistanut koko asiaa. Kuinka saatanan vaikeaa se voi olla? Nyt ei ole kämppä tyhjänä. Jos hyvin käy, sinne voi muuttaa kahden viikon päästä, ja jos huonosti niin menee kolme viikkoa.

On tosi hauskaa, joo.

Nukun sitten Annin kämpän nurkissa kolme viikkoa makuupussissa. Juuri näin halusinkin tehdä. Ainoa hyvä puoli on se, että kun kumminkin päädyn Annin muuttoavuksi, niin voin sitten siihen vedoten saada Annin kantamaan omia tavaroitani kun ne lopulta Kokkolaan saadaan.

Eikä pidä unohtaa sitä, että nyt pitää saada uusi pakettiauto - sitten joskus kun muuttopäivämäärä varmistuu. Ja uusi kuski. Toivottavasti se välittäjä palaa helvetissä.

Jotta olisi jotain hauskaakin: havaitsin Pinserin blogissa linkin erinomaisen ansiokkaaseen käännösohjelmaan. InterTranin sivut löytyvät täältä ja tuloksia voi ihailla vilkaisemalla miten ohjelma käänsi edellisen merkintäni englanniksi...