Thursday, June 17

Opiskelupaikka

PYRKIMINEN KONSERVATORION OPETUKSEEN

Musiikkialan perustutkinto 120 ov

Onnittelemme, Sinut on pääsykokeen perusteella hyväksytty Keski-Pohjanmaan konservatorion musiikkialan perustutkinnon opiskelijaksi.


Näin. Nyt on opiskelupaikka. Ei ehkä ammattikorkean puolella, mutta perustutkinnon suorittajien on ollut tapana siirtyä suoraan ammattikorkeaan viimeistelemään tutkinto.

Itsensä kusettaminen on hauska laji. Jos vähän yritän, niin syksyyn mennessä ehkä unohdan sen, että valtaosa kavereista menee suoraan ammattikorkeaan. Koska jos ihan totta puhutaan, niin kyllä vituttaa. Ei pitäisi ihmetellä, koska Kokkolan pääsykokeet menivät surkeasti. Petulinja on parempi kuin ei mitään; opintosuunnitelma on täsmälleen sama kuin ammattikorkean ensimmäiset kolme vuotta. Silti vituttaa.

Kolmen vuoden päästä voin joko suorittaa pedagogin opinnot amkin puolella tai vaihtaa alaa ja painua kasvattamaan eläimiä. Ensin muusikko-opinnot ja sitten jotain josta saa oikeaa rahaa.

Nyt on koko kesä aikaa toipua siitä, että en ollut tarpeeksi hyvä ammattikorkeakouluun.

Myöhemmin

Jotta päivä olisi pirteä, huomasin koneelle tullessani, että kaikki tiedostoni ovat salaperäisesti kadonneet. Epäilykset suuntautuvat nimeltämainitsemattomaan pikkuveljeen, joka olisi hyvinkin saattanut päättää deletoida kansioni puhtaasti vittuillakseen. Onneksi valtaosa tavarasta on yhä netissä .zip -kansiossa. Ottaa kyllä hermoon tällainen temppuilu.