Wednesday, December 10

lisää pillereitä

Säkkipillissä on muuten aivan helvetin kova ääni.Tuntuu siltä, että on aika nostaa lääkitystä. Painajaiset alkavat jo ahdistaa, ja päivisin olen kuulevinani milloin pilkkaa, milloin uhkauksia kurssikavereiden viattomissa sivulauseissa. Pysyn kasassa niin kauan kun on pakko nousta aamulla sängystä ja mennä kouluun, mutta mitä tapahtuu joululomalla? En taida haluta kokeilla. Ennemmin maksan vielä enemän rahaa paremmista lääkkeistä.

Tai sitten pitäisi myöntyä siihen terapiaan.

Vainoharhaisuus on maailman pelottavin asia. Kaikki nauravat minulle, kaikki positiivinen palaute on valetta, se, ettei kukaan tule istumaan iltaa meidän (ahtaaseen) mökkiimme johtuu siitä etten minä kelpaa tähän seuraan.

Noniin, jo riitti itsesääli. Ei paranoia puhumalla lähde, vaan kivoilla valkoisilla pillereillä. Haen niitä ja olen kohta taas tyytyväinen. Mutta sitä odotellessa toteutan ajatuksen jonka sain tässä päivänä muutamana: kotisivulla exhibitionistinen ihminen usein kertoo itsestään ja elämästään kaikenlaisia hupaisia palasia. Sitä on tämäkin kokonaisuus - lärpätän itsestäni kuin en muusta jaksaisikaan. Nyt on jonkun muun vuoro. Siis kirjoittaa minusta, ei suinkaan itsestään. Tämä on sentään minun sivuni.

Tartu toimeen: kerro maailmalle kuka minä olen. Kieli ja sana on vapaa. Tallenna näkemyksesi joko vieraskirjanomaiseen tuotteeseen tai lähetä sähköpostilla. Siirrän määritelmänne nettiin kaiken kansan ihailtavaksi sen kummemmin sensuroimatta. [toim.huom. kaikki materiaali on nyttemmin sensuroitu.]

Myöhemmin



Jennifer palasi Kaupungista kohtalaisen ärtyneenä. Suomen valtion virkamiehet eivät tee ulkomaisen opiskelijan elämästä helppoa: nyt ne eivät suostu antamaan passia takaisin jotta Jennie pääsisi käymään joululoman aikana kotona. Ja oikeastaan ne eivät aio myöntää oleskelulupaakaan, koska Jennie on vain kansanopistossa, eikä ole ollut tapana antaa lupaa sellaista varten. Eihän siitä saa edes kunnon ammattia ja papereita kouraan.

Vähät siitä, että Jennie tuli toiselta puolelta maailmaa opiskelemaan tähän nimenomaiseen Opistoon vaikka siitä ei saakaan papereita. Jätetään huomiotta, että opiskelu maksaa 100 euroa viikossa. Tilillekin on laitettu etukäteen 5000 euroa, ettei vaan joudu hakemaan Suomesta mitään tukia vuoden aikana (ei niin, että niitä annettaisiin). Varaa siis on, rahat tilillä, opiskelu kestänyt jo puoli vuotta - ja nyt joku sitruunanniellyt toimistonarttu julistaa ettei kansanopistoon saa tulla opiskelemaan ulkomailta. Että ei sellaisille anneta mitään oleskelulupia.

Nyt sitä voi taas olla ylpeä suomalaisuudestaan.