Wednesday, August 6

ihmissyöjäkoira

Siinä minä makailin, viltillä, kirsikkapuun alla. Koiran hihna oli kiinnitetty samaisen puun ympärille, ja kun se välillä kyllästyi riehumiseen se tuli makailemaan viltin reunalle kunnes jatkoi taas poukkoilemista.

Torkahdin jo melkein kun äkkiä (ilmeisesti hihnan kamppaama) Rohjo rysähti päin naamaa. Sillä eläimellä on paksu kallo, ja se osui suoraan nenänvarteen. Silmät vuosivat vettä ja naama verta. Lähempi tarkastelu osoitti että tollon koiran kulmahammas oli repäissyt nenänvarteen kunnon palkeenkielen, joka vuosi reilusti verta. Piti soittaa ensiapuun ja kysyä pitääkö sitä paikata tikeillä tai muulla, vai laitanko pelkän laastarin. Näytillehän ne käskivät.

Tikkejä en saanut, enkä edes liimaa. Puhdistivat haavan, tarkistivat rokotteet ja käskivät ottaa buranaa. Nenänvarsi on turvonnut, ja huomenna naamassani lienee peruna. Koira selvisi kolarista vammoitta - mikäpä umpiluista kalloa rikkoisi.Yllä vielä vähemmän mairitteleva kuva allekirjoittaneesta naama laastaroituna. Nyt on hyvä kulkea kadulla, ja arvailla mitä vastaantulijat miettivät.

"Mikä tuokin on, tuollainen nuori ja noin laastaroitu... juovuspäissään se on kaatunut, tai ollut tappelussa. Mutta ei, voi ei, ehkä se onkin perheväkivallan uhri, naisparka, ja nyt minä heti syyllistin että oma vika kun on lyöty! Voi että, olen minäkin paha ihminen..."

Kitty Vane sanoi...

Lemmikeillä on erikoinen kyky raaella omistajiensa kasvoja. BooBoo otti ja putosi mun päähän pentuna (nukkui kirjahyllyssä, unohti missä on ja käänti kylkeä tyhjän päälle) ja sain komeat naarmut kasvoihini. Näytin siltä että... noh, että kissa olisi pudonnut päähän.

jos sun laastari ois keskellä nenää, se näyttäis siltä että oot käyny kauneusleikkauksessa.

Anonymous sanoi...

Ei oo kivaa jos noin nättiin nassuun jää arpi moisesta kommelluksesta :( Koirat on kuitenkin niin kivoja, aina välillä. Mulla on kaksi koiraa ja hyvin usein ajattelen että akvaariokalat olisi kivoja, olisivat niin rauhallisia ja HILJAISIA !!

t: Tavis-Seppo

Midria sanoi...

Just tollasia asioita ihmiset kai ekana ajattelee, itse luulisin vain että olet yksinkertaisesti kaa´tunut pyörällä niinkuin itse kaksi tuntia sitten.