Sunday, June 29

Terassi-ilo

Siirsin kaikki jukat, kumipuun sekä pullojukan terassille nauttimaan kesäilmasta. Yhtä hoitokasvia ja kumipuuta siirtelen vielä yöajaksi sisälle etteivät ne palellu, mutta muut saavat nyt viettää ulkoilmaelämää syksyn kylmiin öihin asti.

Terassi

Sain myös tehtyä sen siivousurakan jota Ringa on ehdotellut jo viime syksystä lähtien: tyhjensin terassin toisen päädyn, harjasin puulaatat, nostin ne sivuun, harjasin lattian, laitoin laatat takaisin. Kaadoin päälle pari ämpärillistä vettä (puutarhaletkua kun ei ole,) ja harjailin laattoja vähän puhtaammiksi. Pyyhin kalusteet jo toisen kerran tänä kesänä: terassin katosta irtoaa huolestuttavan paljon rappauspölyä erityisesti sateen aikaan. Katto - siis yläkerran parvekkeen betonilattia - on näköjään märkä ja päästää vettä läpi kiihtyvää tahtia. Ei ihme että vuokranantajat suunnittelevat parvekkeen kattamista melkoisella kiireellä.

Iltapäivällä saatan yrittää räpsiä kuvia terassin siivotusta päädystä. Nyt aurinko paistaa sieltä päin ja yritys olisi tuomittu epäonnistumaan surkeasti. Menen mieluummin sinne istumaan ja juon viimeisen pussillisen chiliteetä.

Anonymous sanoi...

Jee, tunnistin kuvasta mun oman vinon Jukka-kullan! Musta tuntuu, että saatte pitää sitä siellä vielä pitkään, senkin jälkeen kun oon palannut, koska mun kämpässä ei oikeen riitä tilaa ja suoraa valoa. Jos vaan huolitte. Mun huoneessa se on pakko pistää ainoan ikkunan eteen tuolille/muulle korokkeelle, jolloin koko systeemi tukkii ikävästi tilan komeron oven edessä. Mutta katsotaan...