Thursday, May 10

kellarissa haisee

Ei käy kateeksi tämän talon omistajia. Talvi on ollut täynnä paskaisia ylläreitä - eikä viimeisimmän kohdalla kyse enää ollut inhottavasta kielikuvasta.

Myöhään tiistai-iltana saunan lattiakaivot alkoivat tulvia. Saunominen jäi välistä ja alkoi vimmattu vuokraisännän tavoittelu. Alakerrassa ei voinut vessaakaan vetää, kun vedenpinta kohosi uhkaavalle tasolle.

Uskomattomin tilanne oli silti pukuhuoneessa, missä lattian muovimatto alkoi muistuttaa vesipatjaa. Oliko lattiapinnoite ehkä asennettu huonosti, niin että vettä valui sinne pesuhuoneesta? Ehei. Edellinen - tai joku vielä varhaisempi omistaja - oli suuressa viisaudessaan läimäissyt muovimaton lattiakaivon päälle.

pukuhuone

Vesimäärältään pieni mutta hajuhaitoiltaan huomattava tulva laantui kun tuntemattomasta syystä viivästynyt lokakaivon tyhjennys hoidettiin, mutta mieltäni kaihertaa yhä paljastunut arvoitus: millainen pässi peittää lattiakaivon kiinteällä muovimatolla?

Joo-o, tähän tämä muovimatto. Valuu sitten märistä ihmisistä tämä pesuvesi tuohon räsymattoon, eikä epäsiististi mihinkään viemäriin. Ja se ruma viemärireikä, se on sitten poissa silmistä, ja mielestä myös.

Anonymous sanoi...

Hyi kauhistus, minkälaista menoa on taloyhtiössä ! HYi !!!