Monday, September 18

Läsnäolot kirjataan ylös.

Maanantai-iltapäivälle on Tärkeää Ohjelmaa. On oltava tapaamassa ammattikorkeakoulun rehtoria, koulutusjohtajaa, kv-toimiston edustajaa, AVERKOn edustajaa sekä opiskelijakunnan pääsihteeriä elintärkeän Opiskelijana ammattikorkeakoulussa –opintojakson ensimmäisellä (ja toivon mukaan viimeisellä) tuntikokonaisuudella.

Tiukkasanainen sähköposti-ilmoitus paljasti, että "iltapäivä on pakollinen jokaiselle 1. vuosikurssin opiskelijalle. Läsnäolot kirjataan ylös. Poissaoloon on oltava pätevä syy (esim. sairastapaus), josta on ilmoitettava koulutusohjelmajohtajalle [sukunimi] etukäteen."

No mutta toki!

Anteeksi vaan herra / rouva koulutusohjelmajohtaja (lomailemassa oleva tiedottajanne unohti muuten antaa yhteystietonne, ja ilman etunimeänne en voi edes kokeilla mailata osoitteeseen etunimi.sukunimi-at-koulu.fi), en valitettavasti voi olla maanantaina paikalla koska tilasin iltapäiväksi syövän. Pahoittelen kovasti, että sairauteni estää minua saapumasta tähän epäilemättä äärimmäisen mielenkiintoiseen ja antoisaan tapaamiseen.

Aivan sattumalta löysin Koulun nettisivuilta henkilöhakutoiminnon joka - pelkän sukunimen avulla - löysi arkistoista koko nimenne, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeronkin. Maili ei enää ollut käytössä eikä numerostakaan kuulunut kuin kohinaa, mutta hyvän ja kuuliaisen oppilaan tavoin olen sentään yrittänyt ilmoittaa sairaudestani etukäteen.

Ihan siltä varalta että tuo sairauteni ei toteudukaan, niin mainitsen että minun on mentävä maanantaina koko päiväksi Kaustiselle suorittamaan arkisto- ja kenttätyökurssia jota ilman en saa konservatorion päättötodistusta. Se menee ikävällä tavalla päällekkäin tuon tärkeän Opiskelijana ammattikorkeakoulussa -opintokokonaisuuden kanssa. Olisin niin paljon mieluummin tapaamassa hallintojohtajia kuin tutkimassa Kansantaiteenkeskuksen arkistoja, mutta aina ei voi voittaa. Tulen sitten ensi kerralla.