Wednesday, September 7

lajivalintaa

Kodinhoitokykyni unohtuivat matkan varrelle. Kämppä on pölyinen ja jokainen taso täynnä tavaraa. En ole tiskannut kertaakaan heinäkuun jälkeen. Virtaskalta saamani taimet asuvat kastelukannussa kun en ole jaksanut istuttaa niitä ruukkuihin.

Väsyttää.

Ainoa merkki aktiivisuudesta oli maili jonka sain tehtailtua kokkolalaisen aikidoseuran tiedottajalle. Yritän saada jotain kuvaa hinnoista; voisi ryhtyä treenaamaan. Lähin Bujinkan Budo Taijutsun dojo on Oulussa - sinne en ryhdy kulkemaan. Ei siis auta kuin vaihtaa lajia.

Kokkolan vaihtoehdoista aikido tuntuu parhaalta. Karateseuroja on ties kuinka monta, lisäksi löytyy kai capoeiraa, kickboxingia, judoa, ju-jutsua, han moo do:ta ja kendoa.

Onhan siinä capoeirassa tietty houkutus, mutta en taida viitsiä. Ja kendo voisi olla mielenkiintoista - vaan liiallinen pistelaskun painotus käy minulla hermoon. En vielä tiedä kuinka vahvasti paikallinen aikidoseura painottaa kilpailua; bujinkanin paras puoli oli muodollisen kilpailutoiminnan täydellinen puuttuminen.

Ehdottoman hyvä puoli liikunnassa on se, että saan pari ovaria siitäkin. Ei niin, että niistä olisi mikään puute, mutta muutama ylimääräinen ei koskaan haittaa.