Monday, May 16

ovari!

Tämän vuoden opintoviikkosaldoksi on tulossa 33. Kesän aikana saattaa ropista vähän lisää Kaustisella työskentelyn kunniaksi. Ei tämä nyt ihan tyystin huonosti mene; jos olisin enemmän tehnyt niin tulisi myöhemmin ongelmia kun ei ole enää kursseja joita suorittaa.

Jos vaan saisi survottua 40 opintoviikkoa jokaiseen vuoteen, niin johan nopeutuisi tämäkin homma. Se ei vaan ole mahdollista - eikä musiikin alalla edes erityisen viisasta.

On ollut typerryttävää huomata kurssivaatimusten kirjo; länsimaisen musiikin historian kahta opintoviikkoa varten olen istunut luennoilla puolitoista tuntia viikossa alkusyksystä lähtien. Ennen joulua oli välitentti ja sen lisäksi piti kirjoittaa kaksitoista esseemuotoista analyysiä valinnaisista antiikin, keskiajan ja barokin kappaleista. Nyt läpi päästäkseni nyhvään vielä yhden tentin, esseen romantiikan ajan musiikista ja kymmenen esseemuotoista kappaleanalyysiä lisää.

Tietotekniikan kaksi opintoviikkoa saan sillä, että teen ihan itse, ilman apua yhden (1) word-dokumentin jossa on ainakin yksi (1) ClipArt -kuva.

Kyllähän opintoalan mukaisen painotuksen ymmärtää, mutta tämä on jo naurettavaa.