Friday, February 4

vinku

Maanantaina on suoritettava pääinstumentin välinäyte. Lautakunnassa istuu vain kolme henkilöä eikä arvosanaakaan saa, joten on hiukan vaikea ymmärtää näytteen tarpeellisuutta. Vaan kun käsketään soittaa, niin sitten soitan.

Säestäjää ei ole ilmaantunut vaikka laitoin nuotit eteenpäin. On siis vingutettava Marcellon sonaatti ihan ypöyksin. Kuulostaa todennäköisesti typerältä, mutta ei mahda mitään.

Kansanmusiikin puolelta listalla ovat Kättelymarssi & Juottomarssi (perinteisten pohjalaishäiden olennaisia osia), Eron kyynel (valssi) sekä Lippa ja Oulun likat osajaa (jouhikkosävelmiä). Mikään ei kuulosta erityisen viimeistellyltä, mutta välinäytteessä voi kuulemma soittaa vaikka jousiharjoituksia jos ei muuta keksi.

Jos oikein hyvin käy, saan tänä vuonna ainakin 36 opintoviikkoa. Yllättävän paljon - alaraja taitaa olla 27. Osan kursseista olen jättänyt kesken ja osaa en edes aloittanut. Riittääpä sitten ensi vuodelle tekemistä. Ammattikorkean puolelle en viitsi edes pyrkiä, kun olen viihtynyt peruslinjalla niin hyvin.

Ei nyt muuta. Väsyttää vaikka kello on vasta viisi ( - iltapäivällä, te senkin yökukkujat). Sängyssä on uusi tyyny ja peitto; vielä oikein ankanhöyheniä. Siinä on niin mukava nukkua, etten meinaa aamuisin päästä ylös laisinkaan. Koulusta tullessa vaatii hillitöntä tahdonvoimaa pysyä pystyasennossa kun vuode vetää puoleensa magneetin lailla.

Jospa vaikka menisin Virtaskan luokse juomaan kahvia.