Wednesday, June 20

Soneran laatulaajakaista

Vuodenvaihteessa vaihdoin paikalliselta Regionlinelta Soneralle. Ei kannattanut. Pari käyttökatkosta silloin tällöin voi olla ihan normaalia, mutta tämä käy naurettavaksi.

  • 15.6. noin klo 17-21 (saattoi katketa aiemminkin, laitoin koneen päälle vasta viideltä)

  • 16.6. noin klo 17-18:30 (sama juttu kuin edellisenä päivänä)

  • 17.6. klo 21.27-22:55

  • 19.6. klo 12:35-15:12

  • 20.6. klo 00:15-1:32
Maanantainakin saattoi olla poikki, en avannut konetta niin en tiedä. Viimeksi perjantaina kulutin yhteensä kaksi tuntia jonottaen Soneran asiakaspalveluun tehdäkseni vikailmoituksen.

Joskus modeemin uudelleenkäynnistys auttaa, joskus ei. Joka kerta kun sen boottaa, se palautuu tietenkin tehdasasetuksiin, ja joudun korjaamaan salasanan sekä muut käyttöyksityiskohdat uusiksi.

Tästä palvelusta maksamme 46€ kuukaudessa.

(Niin, ja nyt pääsin nettiin vain koska Ringalla on puhelimessaan rajaton datasiirto kohtuullisella kuukausimaksulla. Onneksi on edes se - voin asiakaspalvelun jonotusmusiikin kuuntelun lisäksi myös valittaa julkisesti.)

edit:

Tällä kertaa modeemin boottaus auttoi. Nyt voin viettää riemukkaita hetkiä korjaamalla asetuksia - tai sitten vain jättää homman tekemättä, koska netti katkeaa kuitenkin uudestaan vielä tämän vuorokauden aikana. Turha korjata mitään, kun se hajoaa kuitenkin kohta uudestaan.