Monday, September 13

kybenyein, fraghal, väinämöinens sång

Seppo "Paroni" Paakkunaisen johtama orkesteriperiodi on päässyt alkuun. Osa nuoteista jaettiin vasta aamulla ja kirjoitin omia osuuksiani puhtaaksi hirvittävässä kiireessä. Kahdeksansivuisesta partituurista soittaminen on niin helvetillisen epäkäytännöllistä, että on pakko tehdä omat nuotit.

Olen tapellut muutaman tunnin nuotinnosohjelman kanssa ja päättänyt, että parempi hoitaa homma käsin. Finale on kätevä jos osaa käyttää sitä hyvin, mutta kun yritän kirjoittaa nuottia kappaleesta jonka tahtilaji muuttuu joka toisessa tahdissa, homma on yhtä helvettiä.

Mattojen pesu ei edisty. Kulutin viikonlopun viettäen sietämättömän rankkaa opiskelijaelämää: söin suklaajäätelöä ja analysoin sointuja. Ihan tässä menee jo rappiolle. Lauantai-illaksi vääntäydyin Annin luokse, jäin jumiin ja autoin sunnuntaina kissanpesussa.

Tuikku ei ollut erityisen tyytyväinen: ensin se kammattiin, sitten talossa imuroitiin ja päälle kauhea nöyryytys - sitä roikotettiin vesisangossa väkisin. Eikä tässä vielä kaikki: jälkeenpäin se käärittiin pyyhkeeseen, sen turkki föönattiin kuivaksi ja kammattiin uudestaan.

Kidutusta.