Saturday, August 7

Muuttoapua?

Sainpahan ainakin kämpän Kokkolasta. Kaksi huonetta, keittokomero ja parveke. Vuokra on pinta-alaan nähden edullinen, mutta pienempikin asunto olisi riittänyt. Valitettavasti ne menivät sellaista vauhtia että olisin saanut vain huonokuntoisen yksiön jossa ei ollut omaa suihkua ja pesukoneen käyttö maksaa 5€ kerta. Jätin väliin.

Pakkaaminen edistyy hyvää vauhtia, mutta ongelmiakin on. Vaikka soitin välittäjälle vähintään kerran päivässä, mies kuppasi silti niin kauan että nyt en tiedä ehtiikö paikka tyhjentyä ajoissa. Muuttoon on aikaa viikko, enkä tiedä onko edelliselle vuokralaiselle vielä edes kerrottu että olen tulossa ensi lauantaina pakettiautoineni. Toisaalta - eihän minulla ole vielä edes autokuskia. Lähes kaikki tavarat on jo pakattu, mutta siitä ei ole paljoakaan apua jos en saa ketään ajamaan autoa Kokkolaan.

Virallinen avunpyyntö:



Muutan Kokkolaan 13-15.8. ja kaipaan kipeästi apulaisia. Timo lainasi pakettiauton (Hiace) mutta kuski puuttuu vielä. Autoon mahtuu myös yksi virkaatekevä Mies (sukupuolella ei väliä) jonka tehtäviin kuuluu raskaiden tavaroiden nostelu, reikien poraaminen ja lampun laittaminen paikoilleen.

Auto yritetään pakata perjantaina, lähtö on viimeistään lauantaiaamuna ja paku ajetaan takaisin etelään sunnuntaina. Itse en enää palaa etelään, joten muuttoapu joutuisi palauttamaan muuttolaatikot, lainatyökalut ja auton omin päin oikeille omistajilleen.

Maksan matkat, ruokin (toivomuksia saa esittää) ja ostan lauantai-illaksi mäyräkoiran. Majoitan roinan keskellä ja juotan kahvia.

Apua?