Monday, February 9

nettileikkiä

Tätä soittavat kreikkalaisessa mytoloogiassa.Päivän linkki
Aslan r.y. - Eheydy!

Nyt on köyhä olo. Maksoin opintomaksuja ja havaitsin, että tili tyhjeni. Viimeisestä opintomaksusta jäi uupumaan kolmekymppiä, puhelinlasku erääntyi jo 28.1. ja jotain pitäisi syödäkin. Taitaa olla aika kääntyä toimeentulotuen pariin.

Olisi pitänyt seurata rahankäyttöä tarkemmin - mutta joululomalla meni moni asia sekaisin. Käteistä paloi ihan epähuomiossa aika kovaan tahtiin. No, nyt ainakin laihdun.

Nyt joutuu muutenkin selvittelemään kaikkia niitä asioita jotka jäivät joululoman aikoihin hoitamatta. Silloiset lipsumiset kostautuvat nyt. Onneksi sentään puhelin toimii. Paha tätä vaan on selittää: "joo, mä olin tota niin masentunut, että en tullut hakeneeksi posteja laatikosta." Niinpä niin. Vakuuttavaa. Tai entäs tämä: "jätin sen Hesarin jaon keskeyttämättä, kun en ollut masennuksissani maksanut laskua, ja sitten en kehdannut soittaa".

Lääkäri vakuuttaa, että ei tässä ole kyse pelkästä tavallisesta saamattomuudesta. Siitä kertoo kuulema se täysin irrationaalinen pelko ja häpeä joka iskee kun joku asia pitäisi pystyä hoitamaan mutta sitten ei uskallakaan soittaa. Ei siis mikään pikkuisen nolo olo vaan aivan järjetön kauhu.

Tiedä siitä sitten. Ehkä olen vain pysyvästi saamaton ja tarvitsen loppuiäkseni jonkun joka valvoo että maksan laskut ajallaan, syön lääkkeet joka päivä ja vaihdan lakanat kerran viikossa. Voisin ryhtyä peräkammarin tyttäreksi, asua vanhempien huolehdittavana keski-ikäiseksi asti. Siinä vasta valoisa tulevaisuudenkuva.