Thursday, November 20

nyt räjähti.

Se on nyt sitten tehty - Jennie toi osan tavaroistaan meille eilen illalla. Neiti T. meni täysin seinille. Hänen poikaystävänsä soitteli Jennielle puoli yötä ja yritti saada selville mitä hittoa täällä tapahtuu. Tämä kirves ei ole verinen.Yön mittaan Neiti T. ehti välittää Jennielle uhkaukset, että jos Jennie ei tule puhumaan hänen kanssaan tästä asiasta niin Pikkuneiti a) lähtee pysyvästi takaisin kotikaupunkiinsa tai b) voisi samantien vaikka ripustautua kaulastaan katton. Tytölle ei valitettavasti herunut sympatiaa.

Reksin aamu alkoi rattoisasti. Hän lähti Mökkikylään puhumaan Neiti T:n kanssa - tehtävä jota kukaan ei kadehdi. Saa nähdä mitä tästä tulee. Tavallaan on kuitenkin äärimmäisen helpottavaa, että vihdoinkin tälle tilanteelle on pakko tehdä jotain. Lukukauden alusta asti kiristyneet välit purkautuvat nyt. Oli jo aikakin.

Netitse on vaikeaa selittää kuinka tulehtunut tilanne on ollut. Anni ei ole viikkoon päivittänyt blogiaan koska ei vaan enää saa kirjoitettua tästä täydellisen absurdiksi päässeestä tilanteesta mitään järkevää.

Hesari ei tullut vielä. Ehkä huomenna. Voihan olla, että ne eivät löytäneet postilaatikkoa. Täytyy varmaan soittaa asiakaspalveluun ja varmistaa että haluan lehteni ihan oikeasti leirintäalueen postilaatikkoon.